Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Ми прагнемо захистити конфіденційну інформацію будь-якої особи (далі – Користувач), яка відвідує сайт veganexpress.org, (далі – Сайт), та забезпечити максимально комфортні умови використання наших сервісів, тому на підставі вимог чинного законодавства України підготували дану Політику конфіденційності (далі – Політика).

Відповідно до пунктів 1, 2 частини другої статті 8 ЗУ «Про захист персональних даних» ця Політика повідомляє про володільця, розпорядника, місцезнаходження, цілі використання і склад персональних даних, що обробляються за допомогою програмних засобів на Сайті, третіх осіб, яким передаються такі персональні дані, права суб'єкта персональних даних, а також контактну інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

2. Перелік персональних даних

Перелік персональних даних Користувача, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з Сайтом:
  • Ім'я;
  • Електронна адреса.

Повідомляємо, що наш Сайт використовує файли сookie. Із кожним відвідуванням Сайту Користувачем ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які використовує Користувач та мереж, до яких приєднується, коли користується нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про відвідування Користувача, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з Сайту, продукти, які Користувач переглядав або шукав тощо.

Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, що здійснюються за допомогою програмних засобів Сайту.

3. Цілі обробки персональних даних

Персональні дані користувача використовуються в цілях інформаційного обміну через електронну пошту між організаторами і учасниками курсу.

Крім того, ми використовуємо персональні дані Користувача в маркетингових цілях відповідно до закону. Надсилаючи свою електронну адресу на Сайті, Користувач погоджується отримувати електронні листи від нас, які можуть містити повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть цікаві Користувачу, тощо. Користувач може будь-коли скасувати підписку на розсилку, натиснувши посилання для відмови або іншу опцію відписки, через вашу електронну пошту. Ми надсилаємо електронні листи лише людям, які дозволили нам зв'язатися з ними, безпосередньо або через третю сторону.

4. Доступ до персональних даних

Ми маємо право розкрити особисту інформацію Користувача у виключних випадках тільки для цілей, викладених у цій Політиці, будь-якому з наших співробітників.

Персональні дані можуть бути передані третім особам у наступних випадках:

  • надання Користувачем однозначної згоди на таку передачу;
  • необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на користь Користувача;
  • необхідності для формування та здійснення правових процедур (претензії, позови, судові процеси тощо);
  • за наявності важливих підстав суспільного інтересу;
  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати й одержувати такі дані та інформацію.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми зобов'язуємося не надавати особисту інформацію Користувача третім особам.

5. Період зберігання персональних даних

Ми зберігаємо персональні дані Користувача лише до тих пір, поки вони нам потрібні для виконання цілей даної Політики. Це також стосується тих, з ким ми ділимось інформацією про Користувача.

6. Права Користувача

При наданні нам персональних даних для опрацювання, Користувач:

  • має право вимагати доступ до своїх персональних даних;
  • має право вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про Користувача;
  • має право вимагати видалення своїх персональних даних;має право на обмеження та заборону опрацювання своїх персональних даних, а також право на мобільність даних;
  • має право в будь-який момент на відкликання згоди на опрацювання персональних даних.

Для реалізації вказаних прав Користувачу необхідно звернутися до нас із письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: hello@kozhnatvaryna.org

Якщо у Користувача є скарга щодо будь-якого опрацювання персональних даних, Користувач може звернутися до нас, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

7. Безпека даних

Повідомляємо, що для захисту персональних даних Користувача вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Ми використовуємо технологію шифрування даних за технологією HTTPS від вашого браузера до Сайту veganexpress.org.

На жаль, не завжди передача інформації через Інтернет є цілком безпечною та захищеною, тому, як тільки ми отримаємо інформацію про Користувача, ми докладаємо усіх зусиль для захисту персональних даних Користувача.

8. Зміни до умов політики

На Сайті можуть змінитись умови Політики без узгодження з Користувачем. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи використовувати Сайт, Користувач підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання Сайту. Перед використанням Сайту Користувач має ознайомитись з Політикою.

9. Контактна інформація

Якщо у Користувача виникнуть будь-які запитання щодо Політики Сайту, Користувач може звернутись за наступною електронною адресою: hello@kozhnatvaryna.org

10. Згода користувачів

Отримуючи доступ до Сайту, або користуючись ним, Користувач підтверджує, що ознайомлений та погоджується з умовами цієї Політики і правами, наданими суб'єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».